Запрошуємо на Прикарпатський регіональний судовий форум!

Асоціація розвитку суддівського самоврядування України та Асоціація правників України запрошують вас до участі у Прикарпатському регіональному судовому форумі, який відбудеться 19-22 січня 2018 року у приміщенні навчально-оздоровчого комплексу «Карпати».

У межах форуму планується провести відкрите засідання Постійної комісії Вищої ради правосуддя з підготовки щорічної доповіді про стан забезпечення незалежності суддів в Україні, а також обговорити актуальні проблеми судового контролю за органами державної влади.

Форум відбудеться в рамках реалізації грантового проекту «Підтримка розвитку суддівського самоврядування» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Програмний координатор заходу:

Андрій Іванов, в.о. голови Яремчанського міського суду, член правління АРССУ

З програмою форуму можна ознайомитись за посиланням.

Кількість місць обмежена. Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням.

Перевага в реєстрації надається суддям Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Закарпатської та Чернівецької областей. Організатори заходу залишають за собою право відмовити у реєстрації іншим учасникам у зв’язку з обмеженою кількістю місць.

Участь у форумі для суддів та членів Асоціації правників України – безкоштовна.

Місце проведення: м. Яремче, вул. І. Петраша, 30, навчально-оздоровчий комплекс «Карпати».

За додатковою інформацією щодо заходу звертайтеся, будь ласка,  за тел.: 0 (44) 492-88-48 або пишіть на адресу: forum@uba.ua.  Контактна особа – Вікторія Доценко.

Зозуля Наталія

Зозуля Наталія