Асоціація розвитку суддівського самоврядування України та Всеукраїнська Асоціація суддів у відставці підписали меморандум про співпрацю

11 травня 2021 року, Асоціація розвитку суддівського самоврядування України та Всеукраїнська Асоціація суддів у відставці підписали меморандум про співпрацю!
Підписання меморандуму відбулось у Дніпровський районний суд міста Києва за участі Голови Правління АРССУ Дмитро Бездоля та Президента ВУАСВ Деніс Невядомский.
Участь у заході також прийняла член Правління АРССУ, суддя-спікер Дніпровського районного суду міста Києва Юлия Иванина.
АРССУ та ВУАСВ домовилися об’єднати зусилля над питаннями донесення до українського суспільства об’єктивної їнформації стосовно судової системи та її дійсних проблем, здійснення просвітницької роботи задля підвищення рівня правової освіти та культури серед населення, забезпечення правового захисту суддів, соц. захисту суддів та їх сімей, працівників апарату органів системи правосуддя, підвищення рівня довіри суспільства до судової влади тощо.
Асоціація розвитку суддівського самоврядування України вітає свого партнера – Всеукраїнську Асоціацію суддів у відставці та особисто Президента ВУАСВ Деніс Невядомский  з підписанням меморандуму про співпрацю!

Петров Євген