04 березня 2016 року створено Всеукраїнську громадську організацію «Асоціація адміністративних суддів»

Установчі збори відбувалися у приміщенні Вищого адміністративного суду України за участю великої кількості поважних гостей, запрошених привітати та підтримати цю ініціативу.

Асоціація розвитку суддівського самоврядування України чи її окремі члени не мали наміру пропонувати себе до керівних органів Асоціації адміністративних суддів. Тому дивно було спостерігати пенсіонерів, які тримали плакати з вимогами обрати президентом суддю Харківського ОАС Людмилу Волкову та на підтримку львівських суддів.

АРССУ не має жодного відношення до цієї сценки і звертається до тих, кого це стосується, утриматись від використання брудних технологій у майбутньому.

Від імені колег з Асоціації розвитку суддівського самоврядування України висловлюю повну підтримку новоствореній Асоціації. Переконаний, що саме адміністративна юстиція повинна бути хребтом судової влади і водночас вістрям судового кута у трикутнику влади.

Сподіваюсь, що Асоціація адміністративних суддів стане дієвим інструментом реальної роботи і реального захисту суддів, зможе подолати інертність суддів, виведе адміністративну юстицію на той рівень, який вона повинна мати у Правовій Державі.

Бажаємо успіхів новій команді у всіх справах!