Відкрита реєстрація слухачів на ІІ Одеський Конституційний форум «Судове врядування та Конституціоналізм: синергія заради ефективності»

Під час Форуму заплановане обговорення низки питань, присвячених черговому етапу судової реформи в Україні крізь призму Конституції України.

Дата і час*: 25 вересня 2020 року, 09:00.

Захід організовано Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки П’ятого апеляційного адміністративного суду, Національної асоціації адвокатів України та Проєкту Європейського Союзу «Pravo–Justice».

*З огляду на дотримання урядових обмежень щодо максимально допустимної кількості осіб під час проведення заходів, передбачених Постановою Кабінету Міністрів України №641 від 22 липня 2020 року, зареєстровані учасники зможуть взяти участь у Форумі через платформу Zoom. Посилання на онлайн-конференцію та більш детальна інформація будуть надіслані додатково.

Реєстрація на захід за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoDEw5Rj4c9MnYHeHmzDq1jspEc0y5aX_ADVAcORpwlggB5g/viewform?fbclid=IwAR1JN4OWAgx23d5-WFt23M1Gv-OFKQuwmV1tT2st9SodqwMpT1DR2H6e4Fg

Зозуля Наталія

Зозуля Наталія